Period ispred nas obeležiće uspešna sadnja u našim vrtovima i baštama.Kao i uvek Rasadnik Marković će pomoći svojim posetiocima u odabiru vrsta i kolorita pažljivo usaglašavajući želje i potrebe prijatelja prirodnog okruženja.

Upoznaćemo Vas sa novitetima iz oblasti hortikultrure, gajenja i oblikovanja četinara i lišćara, kao i novim trendovima kod nas i u svetu. Sve kupce očekuju prijatna iznenadjenja iz našeg bogatog asortimana.

Uskoro će sunčani dani smeniti zimsku idilu. Sa prvim sunčevim zracima probudiće se i naš vrt menjajući svoj kolorit i formu. Potrebno je baštu pripremiti za nastupajuću sezonu uklanjanjem i poslednjih tragova zime, oplemenjivanjem vrta novim biljkama, znalački rasporedjenim kako bi bile aktuelne cele vegetative sezone.

Rasadnik Marković i ove godine nudi veliki izbor: četinara, lišćara, ruža, perena, živih ograda, ukrasnog šiblja, kvalitetnih voćnih sadnica, loznih kalemova kao i usluge ozelenjavanja eksterijera sa automatskim zalivanjem i održavanja zelenih površina.

Asortiman lozno voćnih kalemova uvećan je nekim davno zaboravljenim vrstama koje ni danas ne gube na svojoj aktuelnosti, a tu su i kivi, malina, ribizla …

Asortiman Lišćara je proširen kuglastim i koloritnim formama, što će u potpunosti obradovati ljubitelje malih urbanih prostora gde ove biljke nalaze punu primenu. Robinia hispida(Crveno cvetni bagrem), Prunus serulata hisacura (Japanska trešnja), Crategus crusgali (Kalemljeni crveno cvetni glog), Sorbus domestica samo su deo noviteta koje Rasadnik Marković nudi tržištu.

Rasadnik Marković i ove godine nudi veliki asortiman trajnica koje su nezaobilazni element svakog alpinuma ili kamene bašte čija je izrada naša specijalnost.

Patuljasti četinari najrazličitijih formi oblika i kolorita takodje su deo našeg ovogodišnjeg predstavljanja tržištu, zajedno sa srednjim i visokim četinarima.

Sezonsko cveće i ove godine je prisutno u punom asortimanu, kao i ostali prateći elementi, koji svaku baštu čine jedinstvenom.

Dakle, mnogo je razloga da se vidimo ove sezone, u jednom od najlepših beogradskih rasadnika gde će svaki posetilac dobiti potpunu informaciju o osobinama i kasnijem održavanju sadnog materijala, kao i potpunu uslugu ozelenjavanja Vašeg vrta ili rekonstrukciju poslovnog ili ugostiteljskog objekta po principu ključ u ruke.

Klijentima rasadnika Marković izrada projekata uređenja gratis!

Ovo su samo neka od prijatnih iznenađenja koja Vas ove sezone očekuju u Rasadniku Marković pa izvolite očekujemo vas, uz nas je uvek pravo vreme za sadnju!