O nama

Rasadnik Marković osnovan je 1998 godine, kao dugoročni porodični posao sa idejom da tržištu ponudimo kvalitetnu uslugu i biljke vrhunskog kvaliteta. Stalnim unapređivanjem znanja u proizvodnji i plasmanu sadnica vrhunskog kvaliteta težimo ka ispunjenju naše misije kontinuirano napredovanje u svakom pogledu.

Svoju posvećenost, najbolje pokazujemo na brojnim lokacijama gde aktivno učestvujemo u stvaranju lepših i kvalitetnijih eksterijera baveći se projektovanjem i ozelenjavanjem površina okućnica, stambenih jedinica kao  poslovnih prostora naših klijenata. Takodje, možemo ponuditi usluge dekoracije enterijera, poslovnih sistema kao i održavanje dekorativnog bilja proverenih svetskih proizvodjača.

Privatno dvoriste Banovo Brdo
Privatno dvoriste 1
Privatno dvoriste 2
Beograd office park
Kafe Mydan
Jubmes Beograd
Jubmes Beograd

Od samog otvaranja rasadnika trudimo se da svakom kupcu izađemo maksimalno u susret osluškujući njegove potrebe i želje koje uskladjujemo sa mogućnostima odnosno uslovima terena gde klijent planira sadnju.

Veoma je važno pri projektovanju sadnog materijala krenuti od uslova koje ima investitor na terenu, onda saslušati njegove zahteve i shodno tome pristupiti odabiru sadnog materijala kako bi oba uslova bila ispunjena.

Pravi odabir sadnica je ključ uspeha u podizanju,a kasnije održavanju zelenih površina. Pravim odabirom sadnog dendro materijala kao i bezkompromisnim kvalitetom izvedenih radova na ozelenjavanju ,kvalitetom voćnih sadnica koje nudi, rasadnik Marković je stekao veliki broj zadovoljnih lojalnih klijenata koji nam se stalno vraćaju .

Naši klijenti o nama

Za Rasadnik Marković znam još od pelena 🙂 tako što je moja prva poseta bila dok sam još bila beba, a  moji roditelji su kupovali prve sadnice za našu vikendicu u Sopotu. Roditelja više nema, nema više ni vikendice sa prelepim stabilima koja su pre ravno 20 godina izašle kao sadnice i Rasadnika Marković. Ali ostala je moja fanatična vernost, jer se zaista nikada nije desilo da se biljka od Markovića nije primila! Iskrena preporuka!

Ceca, Beograd

I must say that the Markovic plant nursery is highly professional, with astonishing number of perfect young plants. We asked for their help regarding decoration and maintenance of one of our residencies in Belgrade, they showed remarkable skills and proficiency in their work.

Neil Antes, Galway, Ireland

Ograda – Rasadnik Marković, trava, alpumini, fonatana – Rasadnik Marković, voćnjak – Rasadnik Marković. Mislim da ne moram više ništa da kažem.

Radivoje, Jakovo

Gospođa Marković iz rasadnika Marković je glavni krivac što mi celokupan komšiluk već godinama zavidi na impresivnoj cvetnoj postavki na balkonu. Svake godine je nešto drugačije, tako da komšiluk ne stigne ni da iskopira!

Dragana, Beograd

Kompletan hortikulturni materijal proizvodimo sa matičnih stabala iz našeg rasadnika što garantuje kontinuirani kvalitet i prijem sadnica prilikom sadnje. Nudimo kompletna rešenja uz visok nivo kvaliteta sadnog materijala i usluga koje pružamo.

Saradjujemo sa najkvalitetnijim proizvodjačima dendro materijala u Srbiji i šire. Pažljivom selekcijom sadnica lišćara, četinara, zimzelenog i listopadnog žbunja kao i voćnih sadnica, loznih kalemova kompletnog pratećeg programa trudimo se da našim poslovnim prijateljima i klijentima pružimo jedinstven asortiman na tržištu.

Nastojimo da imamo što veći asortiman iz godine u godinu, kao i biljke svih uzrasta od ožiljenica do odraslih biljaka.Trend koji je aktuelan je povećana potražnja za orašastim, bobičastim i jagodičastim voćem. Kako rasadnik Marković prati trendove u voćarstvu nudimo kvalitetne sadnice : Borovnice, Aronije, Brusnice, Ribizle, Ogrozda, Kupine, Maline.

Ogroman izbor sadnog materijala

Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja
Proizvodnja

Svim kupcima uvek stojimo na raspolaganju, kako putem on line „rasadnik saveta“ (e-mail) tako i lično, da pružimo pravu informaciju o svemu što ih zanima  a može im koristiti za promenu izgleda njihovog vrta (pejzaža) na bolje.