Sadnice iz rasadnika Marković

Sadnice proizvedene u rasadniku Marković odgajaju se u posebnim, pažljivo kontrolisanim uslovima. Upravo ovakav pristup uzgoju garantuje vrhunski kvalitet našeg celokupnog sadnog materijala. U našem standardnom proizvodnom programu možete naći sadnice: Četinara, Lišćara, Šiblja, Perena, Ruža, Puzavica, raznih vrsta Živih ograda kao i naravno, Voća i Loznih kalemova. Kompletan hortikulturni materijal proizvodi se sa matičnih stabala iz našeg rasadnika, što obezbeđuje kontinuirani kvalitet naših sadnica.

Našu ponudu povećavamo iz godine u godinu, prateći sve aktuelne trendove u branši ali uz obavezno očuvanje kvaliteta sadnog materijala! Za uređivanje zelenih površina uglavnom koristimo sadni materijal iz naše proizvodnje što nam omogućava kvalitetan prijem i razvoj sadnica, a sveukupno rezultuje vrlo impresivnim i bujnim zelenim aranžmanima. Pored sadnog materijala nudimo kvalitetna organska đubriva koja se koriste pri sadnji kao i malč u raznim bojama, kao završni detalj.

Blizina lokaliteta sadnje u odnosu na lokaciju rasta sadnica je vrlo značajan faktor kako zbog prijema sadnica, tako i zbog dalje adaptacije, rasta i razvoja. Upravo zato, rasad odgojen na teritoriji naše zemlje ima značajno veću uspešnost u sveukupnom razvoju, od uvoznih sadnica. To naravno ne znači da smo zatvoreni za uvozne artikle, naprotiv, vrlo brzo osvajamo proizvodnju svih aktuelnih vrsta i uvek u ponudi ili na zahtev, vam možemo obezbediti vrlo širok asortiman sadnog materijala.

Proizvodnja Sadnica je prilagođene uslovima eksploatacije, tako se npr. sadnice Šiblja i Perena proizvode direktno u saksijskoj ambalaži zbog lakšeg transporta i jednostavnijeg presađivanja. Uživajte u pregledu ponude Sadnica iz našeg rasadnika i molimo vas da se ni u jednom trenutku ne ustežete da nam postavite bilo kakvo pitanje u vezi naših proizvoda i usluga!

Četinari

Četinari

Pogledaj
Lišćari

Lišćari

Pogledaj
Šiblje

Šiblje

Pogledaj
Trajnice - Perene

Trajnice

Pogledaj
Ruže
Puzavice

Puzavice

Pogledaj
Žive ograde

Žive ograde

Pogledaj
Voće
Vinova loza

Vinova loza

Pogledaj