Pratite nas!

FacebookTwitterRSS Feed

Aktuelno

Vi ste ovde - Delatnost - Zelene površine
Održavanje zelenih površina PDF Štampa El. pošta

U poslednje vreme jedan od najčešćih zahteva tržišta je i održavanje zelenih površina. Rasadnik Marković posebnu pažnju pridaje održavanju zelenih površina na svim nivoima kako od bašta, vrtova, okućnica, vikendica, tako i do poslovnih upravnih zgrada, stambenih kompleksa,…

Dajemo potpune servisne informacije i usluge što se tiče održavanja svim klijentima. Rasadnik Marković vam ukazuje na sve potrebne baštenske poslove mesec dana unapred ako za neke od njih ima potrebe, tako da na vreme može te sagledati šta vas očekuje. Cela baštovanska godina je obeležena tako da možete održavati najbolji izgled Vaše bašte u godini koja dolazi.

Mi insistiramo na kontinuiranom održavanju tokom cele godine jer jedino tako vidimo top formu i pun sjaj budućeg vrta. Bašta je sama po sebi živa i stalno se menja tako da se po neki put i desi da i Vi želite nešto promeniti u njoj (dodati ili oduzeti). Zato je i potreban stalni nadzor i kontrola.

U domen održavanja u zavisnosti o kojim površinama je reč navešćemo samo neke od niza usluga koji pripadaju ovoj delatnosti:

  • košenje travnjaka (mašinsko) uz izgrabuljavanje i iznošenje pokošene trave
  • trimovanje travnjaka (mašinsko) uz staze, puteve, stepenice kao i čišćenje pomenutih spojeva...
  • rezanje (šišanje) živih ograda svih vrsta, visina, oblika (ručno ili mašinsko)
  • orezivanje kompletnog dendrološkog sadnog materijala (ručno ili mašinsko) četinara, lišćara, perena, vodenog bilja, šiblja (žbunja), ruža, vinove loze, voća
  • fitopatološka i entomološka zaštita svih vrsta sadnog materijala i površina tokom cele godine
  • malčiranja kompletnog sadnog materijala tamo gde za to ima potrebe korom drveta od raznih vrsta(četinara ili lišćara), u raznim bojama, oblicima i granulatima.
  • đubrenja i prihranjivanja svim vrstama prirodnih đubriva (stajnjak,glistenjak) kao i svim vrstama potrebnih mineralnih đubriva(NPK,KAN,AN,Urea,Osmokot,vodorastvorljiva,ekološka,folijarnasa različitom kombinacijom odnosa između mikro i makro elemenata...),uz unapred urađenu hemijsku analizu zemljišta.
  • Zalivanja svih vrsta i tipova zelenih površina različitim metodama (ručno,poluautomatsko,automatsko)

Svi naši klijenti mogu dobiti prave i potpune informacije o svemu što ih interesuje iz domena održavanja u svako doba putem Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili lično u rasadniku.

Očekujemo vas!