Pratite nas!

FacebookTwitterRSS Feed

Aktuelno

Vi ste ovde - Delatnost
Delatnosti
Veliki izbor Jelki! PDF Štampa El. pošta

Nova Godina je sve bliža i pravi je trenutak da nas posetite i kući ponesete delić prirode koji daje posebnu draž Novogodišnjim i Božićnim praznicima. U našem rasadniku pronaćićete veliki broj Jelki sa busenom,  Paničićevih Omorika... Već od 2000.00 RSD

Posebno izdvajamo sadnice Pančićeve Omorike visine 1.8m  po ceni od 2500.00 RSD. Dobrodošli!


 
Održavanje zelenih površina PDF Štampa El. pošta

U poslednje vreme jedan od najčešćih zahteva tržišta je i održavanje zelenih površina. Rasadnik Marković posebnu pažnju pridaje održavanju zelenih površina na svim nivoima kako od bašta, vrtova, okućnica, vikendica, tako i do poslovnih upravnih zgrada, stambenih kompleksa,…

Dajemo potpune servisne informacije i usluge što se tiče održavanja svim klijentima. Rasadnik Marković vam ukazuje na sve potrebne baštenske poslove mesec dana unapred ako za neke od njih ima potrebe, tako da na vreme može te sagledati šta vas očekuje. Cela baštovanska godina je obeležena tako da možete održavati najbolji izgled Vaše bašte u godini koja dolazi.

Opširnije...
 
Alpinumi (kamene bašte,veštačka brda...) PDF Štampa El. pošta

Zaposleni u rasadniku Marković posebnu pažnju posvećuju izradi alpinuma ili kamenih bašti na malim i skučenim prostorima. Redovno nam se javljaju klijenti koji imaju izuzetno mali prostor za uređenje, a pri tom žele više prostornih pejzažno-arhitektonskih elemenata. Ovakvi klijenti su nam pravi izazov gde pravilnim rasporedom i projektovanjem na prava mesta udovoljavamo njihovim zahtevima.

Opširnije...
 
Pejzažna arhitektura PDF Štampa El. pošta

Kombinujući moderne tehnologije i tehnike, rasadnik Marković radeći zajedno sa Vama obezbeđuje najbolje rešenje za Vaš vrt.

Vrlo često nam klijenti postavljaju sledeće pitanje i to: "Gde posaditi novu biljku"? Prednosti zelenila su takve da bi u svakom vrtu trebalo posaditi bar po jedno drvo. Ukoliko je vaš vrt mali, pri izboru se opredelite za malo drvo. Ako zaista nemate prostora za drvo u ponudi našeg rasadnika naćićete veliki broj ukrasnog žbunja, četinarskog i lišćarskog, listopadnog i zimzelenog, kao i povijuša i trajnica.

Opširnije...
 
Staze PDF Štampa El. pošta

Staze predstavljaju osnovni i za korisnike jedan od bitnijih elemenata upotrebljivosti zelenih površina, može se reći da su skelet zelene površine ma kako ona bila mala i diskretna.

Opširnije...
 
« PočetakPrethodna123SledećaKraj »

Strana 1 od 3